vineri, 17 septembrie 2010

Steaua a strălucit doar o repriză la Liverpool


Doar o repriză a rezistat cu fruntea sus echipa Staeua Bucureşti în confruntarea cu fotbaliştii de la F.C. Liverpool. După un cadou nesperat de la Abrudan, cei de la Liverpool au deschis scorul fulgerător. Steliştii au avut puterea sa revină şi să egaleze prin Tănase în minutul 13, printr-o superba scăriţă peste Reina. Cu toţii ne-am zis ca va fi o seară magică pe Anfield Road.
Echilibrul s-a rupt în repriza a doua, după penalty-ul inventat de centralul Fernandez. Un penalty văzut doar de el. Din acel moment nefericit, băieţii lui Ilie Dumitrescu au jucat în nota lor obişnuită: fără vlagă, de multe ori la întâmplare, lipsiţi de angajamentul din prima repriză. Aproape firesc au căzut celelalte două goluri şi aşa s-a terminat visul frumos al steliştilor.
Deşi Liverpool nu a aliniat în formula de start ce-a mai bună garnitură, a câştigat la pas. Încă o dată se vede diferenţa imensă de valoare şi pregătire dintre fotbaliştii ce evoluează într-un campionat găunos, parazitat de tot soiul de indivizi dubioşi, patroni orgolioşi, iliciţi sau aroganţi fără limite şi un campionat unde fotbalul este un mod de viaţă, un ţel, un spectacol, seriozitate şi angajament.

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere