marți, 5 octombrie 2010

Roberta Anastase a alunecat (pe) spre Parchet

Procurorii au intocmit un dosar penal pe numele Robertei Anastase, in urma plangerii inainttate de parlamentarii PSD dupa scandalul declansat de fraudarea votului pe Legea pensiilor, anunta Antena3.ro.
"Dosarul a fost inregistrat ca dosar penal, in data de 28 septembrie 2010, la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica", a declarat procurorul-sef Ramona Bulcu, din cadrul Biroului de presa al PICCJ.
PSD a depus o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor si a lui Sever Voinescu pe 21 septembrie, acuzandu-i de abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii. Social-democratii au spus ca Anastase si Voinescu trebuie sa raspund ain fata unui judecator, deoarece au incercat sa "fure votul".
Scandalul legat de votul final dat pe Legea pensiilor a inceput luna trecuta. Dupa o sedinta de 10 ore, Roberta Anastase a anuntat ca in sala erau 170 de deputati, când in realitate erau doar 80, asa ca Legea pensiilor a fost adoptata.

N.N. Dar nu numai Roberta Anastase se face vinovată de măsluirea votului ci si colegul său de partid şi de Cameră, Sever Voinescu. În calitatea sa de secretar de şedinţă avea în sarcină să numere voturile. Aşadar, aşteptăm ca şi Sever Voinescu-Cotoi să fie chemat la Parchet pentru lămuriri. Poate a avut Cotoiul orbul găinilor şi nu ştiam noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu