vineri, 6 august 2010

Beţişoare prezidenţiale

Preşedintele Traian Băsescu dezminte zvonurile cum că ar fi bolnav şi de aceea a fost într-o vizită medicală scurtă la Spitalul Militar la secţia ORL.
Nici vorbă, ne spune preşedintele. A înotat într-o dimineaţă şi a apelat la un beţişor cu vată pentru a-şi curăţa urechea. Din grabă, zicem noi să nu spunem din prostie, şi-a băgat beţişorul în ureche cu capătul fără vată. Aşa s-a zgâriat şi a apelat la un consult ORL. Specialiştii i-au băgat în urechea vătămată un bop de vată şi l-au trimis acasă.
Aha, care vasăzică beţişorul este vină că nu a avut cele două capete băgate în vată. Este manevra lui Bin Laden. Răzbunarea lui Hayssam Omar! Păi, nene prezidel, chestia cu vata este cam aşa. Mai întâi o scoţi şi apoi o bagi. Pricepi, matale, despre ce manevră vorbesc eu acum?
Acum înţelegem şi noi de ce chiriaşul de la Cotroceni este surd la strigătele disperate ale românilor. Păi daca se zgârmă în ureche... cu te miri ce. Apăi, domn prez, cât de prost să fii şi să nu-ţi dai seama ca baţul nu are vată la toate capetele? (Sanchi, vrăjeala pe faţă. Toate beţişoarele au vată la ambele capete. Mai ales cele prezidenţiale, am spune cu mândrie patriotică:))). Cât de fraier să fii să insişti în aşa hal încât să te zgârii în ureche? Cât de insensibil să fii să ajungi până la performanţa de a-ţi produce suferinţă? Ce fel de preşedinte avem dacă-şi permite asemenea masochisme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu